duminică, 28 octombrie 2012

Sângele noului legământ. (1 Corinteni 11:25)


   Vechiul legământ avea la bază sângele unui animal,
cum a fost cazul lui Abel sau al lui Avraam pe muntele Morea, în virtutea principiului enunțat de Dumnezeu că „fără vărsare de sânge nu este iertare.
„Sângele vă va sluji ca semn”. (Exod 12:13)
Dacă prin absurd un Evreu ar fi uitat să pună sânge pe
partea de sus a ușii în care locuia, în noaptea aceea de pomină când  îngerul nimicitor a trecut prin toată țara Egiptului, primul său copil murea, deci toți întâii născuți ai Evreilor, din toată țara Egiptului, au scăpat numai datorită sângelui chiar dacă era egiptean.
Sângele are în el ceva ce oamenii, cu toată știința lor,
nu au putut crea și anume viața.
Toate jertfele primului legământ erau umbrele realității
sângelui Domnului Isus din Noul Legământ. Satana care în toată istoria sa a încercat să imite pe Dumnezeu, după cum vedem în denumirea urmașilor lui Cain (unul se numea Metușael ca să imite pe Metusala din urmașii lui Set), tot așa și în vremea noastră, în anul 1965, a luat ființă biserica satanistă, a Diavolului, în Los Angeles şi care are la bază propriul lor sânge, fiind autorizată de statul Californian.
Am călătorit într-un autobuz de la Los Angeles la
Chicago, în anul 1998, alături de un misionar al acestei biserici – era un om neîngrijit, nu era bărbierit, era brunet şi era tot îmbrăcat în haine de culoare neagră, iar pe spatele tricoului său scria, cu litere mari reflectorizante, „noi sântem servii dumnezeului acestui veac”.
Înscrierea lor în această organizație se face cu propriul
lor sânge, nu cu pix sau cerneală sau prin intermediul unui calculator. Ei au misionari pe tot globul și 75% din muzica modernă a planetei este finanțată de această asociație diabolică care are foarte mulți aderenți. Rugăciunea lor principală este reversul rugăciunii Tatăl nostru care ești în ceruri, zicând Tatăl nostru care ești în iad.
În Irak s-a descoperit o carte de peste 600 de pagini a lui Sadam Husein, respectiv Coranul, scrisă numai cu sângele lui Sadam pentru care au fost consumate nu mai puțin de 24 de litri de sânge.
Folosirea sângelui său pentru scrierea acestei cărți
vrea să demonstreze respectul pentru religia sa, dar mai ales aroganța de a fi pe planetă unicul om cu sânge sfânt.
Imitația nu are valoare, peste veacuri și milenii sângele cu adevărat sfânt al Domnului Isus vorbește mai bine decât orice deoarece orice sânge de pe pământ cere judecată -  dovada atâtor crime recunoscute sau descoperite, în timp ce sângele Noului Legământ cere iertarea tuturor celor ce cred. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu