vineri, 30 decembrie 2011

SURPRINDEREA BĂTRÂNEȚII.

„Îl apucă bătrânețea și el nu-și dă seama„
                     Oseia 7-9.

Este cea mai crudă realitate această surprindere a bătrâneței pe care cei mai mulți o constată atunci când  nu mai pot face nimic pentru a preveni surprinderea .
Sunt evenimente în viață care ne surprind și care nu pot fi evitate așa cum sunt unele boli, nemiloase, accidente, din vina altora, cataclisme etc.

Nu este decât o singură soluție ca să nu ne mai surprindă bătrânețea. Prezența Duhului Sfânt în viața noastră. Ungerea pe care a-ți primit-o vă va învăța toate lucrurile, inclusiv arta de a știi să îmbătrânim frumos.
Oamenii nu mănâncă pentru a trăi ci trăiesc pentru a mânca, uitând că totdeauna trebuie să se scoale de la masă cu o ușoară poftă de mâncare. Oameni nu dau viață anilor ci doar ani vieții. A doua lege a termodinamicii entropia ne spune că energia disponibilă este în scădere, iar cea consumată este în creștere. Generatorul care crează energie pentru compensarea celei pierdute zilnic  este dragostea altruismul, dar noi suntem egoiști, de aceia nu mai avem putere.
Străinii care ne mănâncă puterea sunt nenumăratele vicii ale tinereții, paraziți cărora  dacă nu li se dă cu flit la timp, ne ruinează și nu numai că surprind dar chiar ne scurtează anii.

Anul 2012 găsește omenirea în cea mai mare criză deoarece savanții economiști care decid soarta lumii au ignorat a treia facultate a Duhului Sfânt care este I N T U I Ț I A adică pe Dumnezeu.
Bogăția planetei este concentrată în câteva mâini, iar conflictul mondial este inevitabil.
Așa cum surprinde bătrânețea pe cei fără Dumnezeu așa surprinde anul 2012 o omenire care a scos pe Dumnezeu din calcul.
Dacă ar funcționa intuiția nimeni nu ar da faliment deoarece în afară de faptul că unele state cu guverne incompetente generează falimente în lanț, cum a fost în România anului 2009 cota unică, ce a condus la peste 300.000 de falimente, altminteri nimeni cu o intuiție funcțională n-ar consuma mai mult decât produce.
În 2007-2008 au fost cumpărate bunuri mondiale de două ori mai mari decât veniturile. Deodată apare prin  surprindere criza inevitabilă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu