miercuri, 30 noiembrie 2011

PUȚIN MAI PREJOS DECÂT DUMNEZEU Psalmul 8 - 5.

Iată definiția omului încununat cu slavă și cu cinste.

Oamenii savanți de pe această planetă, în ultimele două sute de ani, au făcut atâtea descoperiri dovedind că sunt puțin mai prejos decât Dumnezeu.

Invetarea becului electric și a motorului cu aburi din secolul al nouăsprezecelea, au revoluționat lumea.

Anul viitor în 2012, după drama Titanicului de acum 100 de ani, ce a avut la baza propulsiei lui motorul cu aburi, se pregătește o nouă aventură umană pentru care au și început vânzarea biletelor, dar acum riscurile sunt mult mai mari ca cele naturale de atunci.

Aeronautica, sateliții artificiali zborurile cosmice cucerirea lunii și pornirea spre Marte, era atomică, telefonia mobilă, internetul și calculatoarele secolului trecut, și ale acestuia, dovedesc faptul că planeta aceasta are posibilități uriașe, până acolo că prin armamentul creat, o poate distruge de zece ori.


Toate aceste lucruri, care pe vremea lui Jules Verne erau considerate fantastice ori de neimaginat, acum au devenit o realitate.

Toate au la bază sclipirea unor revelații divine care nu știm unde și când se vor opri.
Einstein a declarat că dacă știa ce vor face politicienii cu revelațiile sale din domeniul atomic nu ar fi facut publice niciodată aceste date, nu le-ar fi dat omenirii.

Dumnezeu la creațiune suflând peste omul făcut din lut ceva din eterna Sa viață, a creat o ființă unică în univers, care deși este studiată de mii de ani, rămâne totuși un mister nedescifrat, capabil de a face tot ce e mai bun sau mai rău, după căderea sa în păcatul originar.

Omul a fost încoronat ca o capodoperă a creațiunii cu slavă și cu cinste, dar acum este total detronat, cu o singură perspectivă de reabilitare prin convertire și credința în străvechea jertfă de la Golgota.

Pentru toți copiii lui Dumnezeu planeta aceasta este antecamera fericirii, nemaifiind încorsetați de legile nemiloase ale timpului și spațiului, ce acționează asupra întregii lumi neconvertite.

„Legea Dudului de viață din Domnul nostru Isus Hristos ne-a izbăvit de legea păcatului și a morții„ Romani 8-1.

Un comentariu:

  1. Aleluia! Avem un astfel de Dumnezeu care s-a facut pe Sine primul Om-Dumnezeu, in persoana lui Isus Cristos, s-a procesat devenind Duh datator de viata pentru a putea locui in duhul nostru si sa se faca una cu noi si pe noi una cu El pentru a avea o expresie corporativa aici pe pamant - Mireasa Lui - Biserica. Ne-a facut la fel in viata si natura cu El, dar nu in dumnezeire, ceea ce va fi consumat in Noul Ierusalim - contopirea Lui cu noi in mod organic! Ce minune, ce mister El e in noi si noi in El! Aleluia, amin!

    RăspundețiȘtergere