vineri, 25 noiembrie 2011

CE TREBUIE SĂ ȘTIM CĂ SE ÎNTÎMPLĂ ÎN FIECARE DIMINEAȚĂ A VIEȚII NOASTRE.

1. Că bunătățile Domnului se înoiesc, (Plângeri 3-23), chiar începând cu micul nostru dejun deoarece, de exemplu, nici-un ou sau cană de ceai nu seamănă una cu alta.

Dar bunătățile Sale se referă în primul rând la Cuvântul Său care totdeauna este deosebit, și nu se repetă niciodată, și chiar frunzele unui pom nu seamănă una cu alta.

Cei 46 de cromozomi ce stau la baza templului vieții, Ioan 2-20, constituie garanția că oricâte miliarde de ani ar dura pământul și umanitatea, probabilitatea ca să se repete ceva din operele Sale este exclusă cu desăvârșire, tot ce a creat,creează sau va crea Dumnezeu, constituie unicate inestimabile, de la cea mai modestă floare la cel mai frumos astru.

2. „El scoate la lumină judecățile Sale în fiecare dimineață fără să întârzie vreodată„ Țefania 3-5.

De 7 ori vedem în zilele creațiunii că „a fost o seară și apoi a fost o dimineață„, așa că totul totdeauna trebuie să sfârșească nu cu seara ci cu dimineața, deorece viitorul nostru este în lumină veșnică și va începe într-o dimineață fără nori.

La Cruce bunătatea și judecata s-au sărutat, Ps 85-10, deci noi în fiecare dimineață să nu uităm că bunătatea lui Dumnezeu totodată este însoțită și de judecată pentru ca Harul Său să nu fie niciodată călcat în picioare. Răsărea soarele când a venit judecata peste Sodoma și Gomora, și Lot a ieșit din cetate.

„În fiecare dimineață voi stârpi pe toți cei răi din țară„ Ps101-8.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu