duminică, 6 noiembrie 2011

MATEMATICA BIBLIEI.


El socotește (determină numărul stelelor și le dă nume la toate) Ps.147-4.

Toți anii și datele vârstelor din Geneza au fost puse pe calculator și nu a fost găsită nicio eroare.

Inspirația niciodată nu greșește, dar transpirația de multeori. Astăzi 5 iunie 2011 a fost sărbătoarea Rusaliilor, și am discutat în adunare despre precizia matematică a Bibliei privind împlinirea în Noul Legământ a celor 7 sărbători Evreiești din Vechiul legământ. Levitic, 23.

Cine putea controla istoria lumii în așa măsură încât de la sărbătoarea Legănării Snopului care prefigura învierea Domnului Isus, până la Rusalii sau Revărsarea Duhului Sfânt, din Fapte 2 să treacă exact 50 de zile, cum a scris Moise în Levitic 23. 15-16, cu 1500 de înainte.

La fel și cu prima sărbătoare Paștele ca în vinerea de 13 Nisan când Evreii trebuiau să sacrifice un miel şi anume mielul profetizat cu 1500 de ani în Exod 12, exact în aceeași zi și oră Mielul lui Dumnezeu să fie sacrificat pe dealul Golgotei.

Precizia cu care matematic primele 4 sărbători au fost împlinite la vremea lor, cu aceeaș precizie se va împlini și a cincea sărbătoare a Trâmbițelor, adică a doua venire a Domnului nostru Isus Hristos ca și a 6-a a Ispășirii și a 7-a a Corturilor sau veșnicia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu