sâmbătă, 11 mai 2013

Capitolul 7. CE ESTE VIAȚA ? UN ABUR, O UMBRĂ.


       
                                                      Iacov 4-14
            „Se arată puținel, și apoi piere„
 Tocmai ce ne este mai drag și mai scump adică viața, și e normal să fie așa, este în acelaș timp, cel mai nesigur lucru de pe pământ, despre care Apostolul spune că se arată puținel și apoi piere.
      Orice umbră reflectă o realitatea la care trebue să ajungem, dar tocmai aceasta este greșala fatală, că nu se merge mai departe.
      Iată definiția vieții adevărate.
      „Viața vecinică este aceasta, să te cunoască pe Tine singurul Dumnezeu adevărat și pe Isus pe care l-ai trmis Tu„ Ioan 17-1.
      Iona a luat umbra curcubetelui drept realitate, și pentru 24 de ore s-a bucurat, dar a doua zi curcubetele fiind atins de un vierme s-a uscat, și nemaiavând umbră, Iona a leșinat. Iona 4-6.
      De fapt Dumnezeu i-a pregătit umbra numai pentru a-l elibera de mânie.
      Categoric el a fost foarte bucuros, i-a trecut mânia și poate ia mulțumit lui Dumnezeu pentru umbră nu pentru planta care-i oferea umbra.
      Aici este greșala permanentă pe care o fac oamenii din toate timpurile, mulțumind lui Dumnezeu numai pentru umbre nu și pentru realități.
      Omul născut din femeie are viața scurtă și plină de necazuri spune Iov, se naște și este tăiat ca o floare, umblă și piere ca o umbră.
      Astăzi când scriu aceste rânduri toată omenirea este panicată deorece de marți 3 august 2010 a început un Tsunami în soare, o explozie solară de mărimea planetei noastre, s-a desprins din soare și a parcurs circa un milion cinci sute de kilometrii și numai 5% a atins planeta noastră provocând creșteri mari de temperatură, și multe incendii.
      Rusia a cerut ajutor internațional ne mai putând face față incendiilor devastatoare, și un nor de fum a acoperit Moscova.
      Au fost în mare pericol toți sateliții artificiali care dirijează navigația aeriană comunicațiile, tot ce are la bază energia electrică și electromagnetică.
      Aurora boreală a apărut în partea nordică a planetei, dearece erupția este îndreptată spre planeta noastră.
      Cerurile și pământul se acum, făcând parte din lucrurile dintâi, așa cum am arătat pe tot parcursul acestui subiect, mai curând sau mai târziu, vor apune sau cum  ne spune Apostolul Petru că „Cerurile și pământul de acum sunt păzite și păstrate pentru focul din ziua judecății, și de  pieire a oamenilor nelegiuiți„ 2 Petru 3-7.
      Toate aceste avertismente au un singur scop de a ne aduce la realitate, și anume realitatea eternă, ce se află dincolo de mărginitele noastre umbre.
      Săptămâna aceasta (2011 n. a.) la maternitatea din Giulești București s-a produs o dramă datorată unui incendiu în care au murit 5 bebeluși și 6 sunt foarte grav arși.
      Dar mai grav decât incendiu mi se pare mentalitatea doctrinei Ortodoxe, care nu vrea să-i inmormânteze creștinește pe acești copii, deoarece nu au fost creștinați prin botez.
      Acei copii sunt îngeri, deoarece nu au nici-o vină, dar cei care gândesc așa pot fi socotiți demoni numai prin faptul că sunt în stare să condamne aceste ființe nevinovate, cu motivația păcatului strămoșesc, neștiind în ignoranța lor, că jertfa Domnului Isus de pe Calvar a iertat a șters păcatul strămoșesc, pentru toți cei ce cred, iar ei copiii de doar câteva zile sau săptămâni, nu pot să fie acuzați de necredință.
      Față de eternitate, zilele lunile anii zecile de ani, sunt doar un abur o umbră ce trece repede.
      Prima judecată a lumii a fost potopul, iar ultima va fi focul.
 
Va urma Cap 8 „VORBESC DESPRE HRISTOS ȘI BISERICĂ„

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu