sâmbătă, 22 septembrie 2012

Lupta nu se dă decât în locurile cereşti!

Numai cine este în Isus Hristos se află în locurile cerești și se luptă cu domniile și stăpânirile satanice, însă cel care a rămas așa cum s-a născut, chiar dacă se regăseşte el într-una din cele mai frumoase religii existente la ora actuală pe pământ, acesta nu are nici o luptă.
       Nu sunt decât două tipuri de pești și două tipuri de oameni. Sânt pești vii care se luptă cu valurile și pești morți care sunt duşi (purtaţi) de valuri şi sânt oameni morți în păcatele lor şi oameni aduși la viață prin credința în Jertfa ispășitoare de pe Calvar a Domnului nostru Isus Hristos.
       Acești oameni aduşi la viaţă, fiind vii ei se luptă, ceilalți oameni, fiind morți, ei sunt purtați în toate direcțiile de valurile poftelor acestei vieți.
       Toți am păcătuit şi toţi suntem tâlhari dar, asemenea  tâlharului din partea dreaptă de pe cruce, noi am crezut.
       Să ne amintim că ambii tâlhari au avut șanse egale - la fel şi azi - întreaga lume de azi și din totdeauna a avut şi are aceeaşi şansă, numai că tâlharul din stânga a ales să rămână așa cum s-a născut, sub blestem. Duceți-vă de la Mine blestemaților în focul cel vecinic..”, le spune Domnul Isus celor de la stânga în Ev. după Matei capitolul 25.
       Eclesiastul ne spune că acest copac al vieții noastre va cădea în una din cele două direcții ale veciniciei: la miază noapte - în vecinicul întuneric sau la miazăzi - în vecinică lumină împreună cu Domnul.
       Acum e momentul decisiv, încă mai avem şansa de a ne alege partea în care vrem şi ne dorim să fim pentru eternitate - fie la dreapta, fie la stânga.

Un comentariu:

  1. M-am uitat la textul indicat de dumneavoastra, si probabil este in alta parte; dar la Ecl. 11;2 este altceva, va rog sa corectati referinta, si eu stiu acest text dar nu i-l gasesc.
    Domnul sa va binecuvinteze.ch

    RăspundețiȘtergere