joi, 5 decembrie 2013

Dependenţe negative.


 
   Oamenii au două feluri de dependenţe şi anume biologice şi spirituale, ambele fatale.
Omul a fost creat liber de Dumnezeu pentru a putea fi fericit deci trebuie să fie dependent numai faţă de Creatorul său.
     Dependenţele biologice sunt tot atât de multe câţi oameni sunt pe pământ. În general biologic oameni sunt dependenţi de alcool, sex, droguri, modă, bijuterii, jocuri de noroc etc.
     Drama dependenţei spirituale din nefericire în cele mai multe cazuri nu este corect diagnosticată.
     Și aici ca dealtfel în toate domeniile ignoranţa produce astenie.
    Cineva, adică o doamnă profesoară cu pretenţii, ca să nu urce la etajul trei a strigat în faţa blocului: "Aninoiule!". Eu sunt cunoscut în tot cartierul atât de la televiziune cât şi ca pastor şi toţi mă respectă.
     Aveam două alternative, să mă supăr sau să o iert.
   Este doar un mic exemplu, dar toată viaţa este o provocarea de a fi la discreţia adversarilor diabolici.
    Totdeauna pe acest pământ cineva ne răneşte şi dacă nu ne aflăm pe o poziţie a iubirii ne vom trezi singuri împotriva tuturor, şi toţi împotriva noastră.
Am văzut persoane dependente spiritual numai de persoane negative bolnave  deoarece nu au avut tăria să iubească vrăjmaşii.
    Cea mai mare biruinţă este când vrăjmaşul tău e silit a recunoaşte că eşti bun iar el e rău. 90% din populaţia lumii este bolnavă de anxietate datorită dependenţei spirituale de cei negativişti, datorită lipsei iubirii divine.



.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu