duminică, 10 februarie 2013

SINCRONIZAREA PRIVIRILOR. iSAIA 66-2„Iată spre cine î-Mi voi îndrepta privirile, spre cel ce sufere„
„Î-mi ridic ochii spre cer de unde î-mi va veni izbăvirea„ Ps 121-1 David care a trecut prin multe suferințe atât din familie cât și de la străini a  învățat lecția sincronizărilor pivirilor.
Când î-ți întorci ochii spre El te luminezi  de bucurie, Ps 34,
dar suntem atât de mult nefericiți că ne uităm la valuri sau la circumstanțe.
Din momentul în care privirile lui Petru au întâlnit privirea Domnului Isus, atunci Petru s-a schimbat radical și s-a trezit la cântarea cocoșului.

     ATRACȚIA IUBIRII INFINITE Ioan 6-44.

Poate cel mai mare paradox al acestei lumi constă în aceia că toate ființele sunt supuse legii gravitației universale, dar omul cel puțin, nu este atras de legea iubirii universale despre care vorbește Biblia.
Nimeni nu vine la Mine dacă nu este atras de Tatăl Meu. „Voi atrage la Mine pe toți oamenii„.
Ioan 12-32
Diferența este că legea gravitației universale descoperită de savantul credincios Newton este o lege mecanică ce acționează independent de voința noastră, iar legea iubirii sau a Duhului de viață a Domnului Isus este o lege spirituală ce trebuie acceptată personal. Romani 8-1.

     A MERS PE DRUM DUPĂ iSUS. MARCU 10-52

Orbul Bartimeu după ce a fost vindecat a mers după primul om pe care L-a văzut.
Toți copii lui Dumnezeu după  ce au căpătat vederea spirituală fac ce a făcut orbul, merg după persoana care le-a deschis ochii.
Se spune despre puii de rață că dacă după ce ies din ou le apare în cale un câine sau o pisică urmează ce au văzut prima  dată.
Ca și Bartimeu să mergem pe urmele Celui ce ne-a deschis ochii deoarece pașii Săi varsă belșugul.
Ps 65.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu