marți, 12 februarie 2013

DOMNUL ISUS ARE OBÎRȘIE VEȘNICĂ Mica 5-2Un proroc mic numit Mica, a făcut o prorocie mare. Într-o cetate mică se va naște cel mai mare Om atestat de Pilat.
Este Mare Preot în veac în felul lui Melhisedec.
Dânsul fiind Capul Bisericii, noi ca trup al Bisericii, am fost aleși mai înainte de întemeierea lumii spre a fi copii ai lui Dumnezeu având ca frate mai mare pe Domnul Isus.


   69 Săptămâni x 7 zile = 683 ani Daniel 9

Anul ebraic sau biblic are 360 de zile.
683 ani x 360 zile =173.880 de zile.
Pe data de 6 aprilie anul 32 Domnul Isus a intrat în Ierusalim, exact după 173.880 de zile de la darea poruncii lui Cir Persanul în primul an al domniei sale, pentru zidirea din nou a Ierusalimului. Ezra 1-1.

    Ce nu prețum oricând putem trăda.

Măsura iubirii, decide măsura prețuirii.
Când Maria varsă nardul pe trupul Domnului Isus, în semn de iubire și prețuire, Ioan 12, Iuda în semn de dispreț își acopere hoția cu motivația religioasă a grjii pentru cei săraci, după care urmează trădarea.
Ce linge lingușitorul, infectează. Domnul care totdeauna a fost de partea săracilor cunoscându-Și trădătorul infectat, o apără pe Maria dându-ne lecția că săracii rămân printre noi totdeauna, dar Dânsul a fost pregătit de viu pentru înmormântare, prin vărsarea Nardului de către Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu