vineri, 15 martie 2013

Secundele anului nebisect 31.536.000


Am numit anul 2013 ca fiind anul de îndurare al lui Dumnezeu, deoarece în medie anul acesta numai din motive naturale, excluzând eventualele calamități, vor muri aproximativ o sută de milioane de oameni, așa cum arată statisticile ONU: în medie pe Terra mor trei oameni pe secundă, și deci nu trebuie să ne ne speriem de falșii prooroci apocaliptici care au decalat sfârșitul lumii de la 21 dec 2012 la 23 aug 2013, dar noi,ca şi creştini, trebuie să fim pregătiți în orice secundă: poate avea loc sfârșitul lumii pentru fiecare din noi odată cu moartea.
Acum aproximativ două luni, pe 9 ianuarie 2013 un asteroid a trecut foarte aproape de pământul nostru iar dacă ne atingea nu mai muream o sută de milioane, ci toată suflarea pământească.
Anul de îndurare 2013 este încă o șansă pentru noi de a ne pregăti pentru eternitate, care categoric pentru mulți respectiv o sută de milioane este chiar sigur ultima.
Chiar dacă fiecare zicem că nu oi fi chiar eu, probabilitatea este totuș mare pentru fiecare
În Ninive erau 120.000 de oameni nepregătiți, ca vitele, care la predica de 9 cuvinte ale lui Iona s-au  pocăit și au scăpat. Iona 4-11.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu