miercuri, 27 martie 2013

PROPUNERE: Ora Cerului - Perechea creştină a Orei Pământului

Logo-ul Orei Pământului

Cu şase ani în urmă conducătorii lumii au stabilit ca să fie organizat în ultima sâmbătă a lunii martie a fiecărui an un eveniment numit Ora Pământului, care are ca scop sensibilizarea utilizatorilor de energie electrică față de problema dioxidului de carbon emis în atmosferă la producerea energiei electrice. 
Ora Pământului constă în stingerea luminii și oprirea aparatelor electrocasnice neesenţiale timp de o oră, în mod voluntar, atât de către consumatorii individuali cât și de către instituții și unități economice, acestea urmând să stingă luminile pe tot globul  începând cu Australia până în Los Angeles.
Anul acesta evenimentul a avut loc pe data de 23 martie între orele 23.30 PM – 0.30 PM ora locală a fiecărei ţări.
Au avut dreptate conducătorii lumii ca ora pământului să fie celebrată prin întunerec, deoarece şi din punct de vedere spiritual acesta stăpânește întreaga planetă.
Propunem acum pe Blogosfera Creştină să avem nu numai o oră a pământului ci şi o Oră a Cerului, cer din care şi planeta noastră face parte, rotindu-se cu o viteză de 29.720 km/sec în jurul Soarelui şi propunerea noastră este ca această oră să fie stabilită pe data de 22 iunie a fiecărui an la ora 12 locală, atunci când lumina soarelui este la apogeul său anual, spre a ne aduce aminte că Dumnezeu este lumină iar noi trebuie să umblăm în lumină.
  Dacă Ora Pământului are o dimensiune energetică, propunem ca şi Ora Cerului să aibă o dimensiune, una spirituală, şi anume o oră de rugăciune pentru întreaga omenire.
Una în care Creatorul să fie proslăvit şi în care oamenii să mulţumească pentru întreaga Lui creaţie şi pentru încununarea acesteia prin sacrificiul făcut de Domnul Isus la Golgota.
 Vă aşteptăm cu sugestii şi propuneri la adresa de mail aninoiu_exp@yahoo.com 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu