vineri, 14 decembrie 2012

AUTISMUL RELIGIOS



S-a discutat la Trinitas despre sfinții canonizați că ei ar fi dorit ca după moarte trupurile lor să fie împărțite în cât mai multe părți ca să ajungă la cât mai multe biserici ca oamenii să se închine la ele, în timp ce Biblia spune că numai lui Dumnezeu să i te închini. Apocalipsa 22-9
Iată o nouă formă de autism.
Cine vrea să se convingă pe data de 15 august să meargă la Tismana Gorj să vadă un vârf de deget ce se pretinde că este al lui Nicodim din anul 1350.

În drum spre Biserică la Chicago fratele Cornel Stoia care ne transporta ne-a spus că a asistat la ceremonia botezulului unor câini știut fiind că ei câinii care pe drept merită multă atenție
ei au ajuns nu numai divinizați ci și foarte bogați într-o lume în care milioane de copii mor de foame.
La noi se botează caii dar poate cineva să se opună dacă din aceste afaceri rezultă banii.?

Cadavrele ocrotitoare. Ps. 90-1
„Cel ce stă sub ocrotirea Celui Prea Înalt„
Numai unul este Prea Înalt Prea Sfânt Prea bun Prea Puternic, pentru a ne garanta o protecție adevărată, toți ceilalți care-și arogă aceste atribute exclusiv divine, fie vii fie morți, sunt uzurpatorii lui Dumnezeu pe pământ și vor fi aspru judecați de Dumnezeu. Dacă la 20000 de copii unul este autist nimeni nu poate acuzat de ceva dar dacă nici la 20000 de oameni nu este poate decât unul care să gândească să realizeze că a te substituii lui Dumnezeu e cea mai mare blasfemie, cum să poți accepta ideia că ocrotitorul Bucureștilor este decedatul Dumitru cel Nou, care se serbează trei zile dela 25 la 28 octombrie cu atâta fast, pe care defunctul nu l-ar accepta dacă ar fi întrebat.
A consdera că Dumnezeu are nevoie de ajutoare, pentru a proteja oameni cetăți armate etc. înseamnă o blsfemie la adresa Sa, ce nu poate rămâne nepedepsită.
Triburile sălbatice au fost superioare căci au ales să se închine la forțe supranaturale cum e soarele sau alte energii.
Dacă cei mai mulți știu că nu este nicio bază teologică științifică pentru asta, de ce oare nu se aude în România măcar un glas în favoarea rațiunii, chiar este atât de puternic autismul religios ca să ne facă să credem absurdul protectorilor inventați, sau este vorba tot ce a spus Domnul Isus, când i-a scos pe negustori din templu spunându-le să nu facă din Casa DOMNULUI o casă de negustorie.
Oasele lui Iosif luate din Egipt și purtate 40 de ani prin deșertul Sinaiului sau ale lui Elisei niciodată în istorie nu au fost recunoscute ca obiect de cult.
Dumnezeu anticipând această înclinație idolatră a unor oameni pretinși religioși, de aceia nici nu a îngăduit ca oasele lui Moise să se știe unde se găsesc, fiind îngropat de Dumnezeu personal.
Autismul religios este contagios.

Am văzut cum la moaștele lui Dumitru cel nou pe lângă tot felul de obiecte aduse pentru sfințirea prin atingere cineva a pus pe raclă și o sumă de bani pentru a fi sfințiți.
Trebuie să li se spună oamenilor că banii sunt rădăcina tuturor relelor și ei nu pot fi sfințiți decât prin întrebuințarea lor spre slava lui Dumnezeu.
Să vedem ce spune Dumnezeu prin prorocul Hagai 2-12. „Dacă poartă cineva în poala hainei sale carne sfințită, și atinge cu haina lui pâine bucate fierte vin untdelemn sau o mâncare oarecare lucrurile acestea vor fi sfințite„ ?. Preoții au răspuns: Nu, dar dacă se atinge cineva spurcat de toate aceste lucruri vor fi ele spurcate oare„?. Preoții au răspuns: „Vor fi spurcate„
Preoții de atunci au vorbit corect de ce acum se amestecă paele cu grâul spre nenorocirea multor naivi. Numai păcatul este molipsitor sfințenia nu este molipsitoare este personală. Oameni se pot vindeca și dacă ei cred în oricine chiar și în diavolul a spus Domnul Isus că dacă Eu scot Demonii cu Belzebub fii voștrii cu cine-i scot, chiar el se poate preface în înger de lumină, deci nu semnele și minunile trebuie căutate ci jertfa mântuitoare a Domnului Isus.

Un comentariu:

  1. Buna. As dori sa stiu daca ai fi de acord sa pui un banner cu site’ul meu la tine pe blog iar eu te adaug la lista mea de bloguri la care lucrez. Daca esti de acord astep sa imi raspunzi pe email: deneclintit@yahoo.com
    Fii binecuvantat! Site’ul meu este www.neclintit.com

    RăspundețiȘtergere