sâmbătă, 10 octombrie 2009

Pasărea cerului şi solul înaripat care descoperă gândurile şi vorbele ascunse. Eclesiastul 10- 20.

“Nu blestema pe împărat nici chiar în gând, şi nici în camera ta de culcare, căci s-ar putea ca pasărea cerului sau un sol înaripat să-ţi dea pe faţă vorbele”.

Dacă oamenii prin microfoanele lor pot transmite vorbele din camera de culcare, sau pasărea cerului, cum sunt numite aparatele de detectarea minciunilor, ce uşor va fi să fie ascultate gândurile şi chiar închipuirile oricărui individ.


Cel ce a creat ochiul s-ar putea să nu vadă, Cel ce a creat urechea s-ar putea să nu audă, Cel ce a crea creierul cu cele peste 20 de miliarde de celule, s-ar pute să nu ştie toate, desigur, totdeauna opera este inferioară şi subordonată Creatorului.


Când Ben-Hadad, întreabă comandanţii săi cine este spionul dintre ei pentru Evrei, unul dintre ei vedem la 2 Împăraţi 6-12 că-i răspunde că nu e nici unul, ci în Israel proorocul Elisei îi spune împăratului său tot ce vorbeşte împăratul Siriei în camera sa de culcare.
Un sol înaripat, poate sub formă de porumbel, spunea lui Elisei toate gândurile şi vorbele împăratului din camera sa de culcare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu