marți, 24 iulie 2012

Unicitatea pământului.

Fiii lui Dumnezeu scoteau strigăte de bucurie pe rotocolul pământului.
Nu numai pământul este un unicat ci chiar firul de iarbă.
Se fac cheltuieli imense cu aceste navete spaţiale pentru a vedea dacă mai, există alte civilizaţii asemănătoare cu planeta noastră.
Tot ce vor găsi cercetătorii spaţiali va confirma unicitatea Creatorului adică nimic asemănător, deoarece niciodată Creatorul nu se repetă.
Dar din tot ce se ştie până acum, nici un astru din univers nu este albastru.
Avem motive să credem că planeta noastră este specială în universul infinit, deoarece Fiul lui Dumnezeu de pe această planetă va lua Mireasa Sa.
Pământul nu este un unicat numai prin creaţia sa, ci este un unicat prin frumuseţea şi destinaţia sa, de a deveni Reşedinţă Imperială Divină.
Norocul a fost acela că pe vremea lui Solomon,  nu existau Catolicii, şi de aceea a scăpat cu viaţă, dar după 2300 de ani ei sunt cei care l-au omorât în secolul al XVI-lea pe Galileo Galilei, pentru că susţinea că pământul este rotund şi se învârte, ultimele sale cuvinte fiind „e pur si move” „şi totuşi se-nvârte”. 
Este un privilegiu pentru orice om conştient de pe pământ de a şti că planeta aceasta are un loc central foarte important în infinitul universului,  doar dacă locuitorii săi vor asculta de Creatorul lor.
Răutatea, şi dispreţul oamenilor faţă de Dumnezeu şi opera Sa, pot schimba, în dezastru, paradisul planetei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu