duminică, 6 septembrie 2009

Cea mai ieftină marfă din vitrina Babilonului o reprezintă sufletele oamenilor. Apoc. 18-13.


Aceste mărfuri din vitrina lumii, a Diavolului, a Babilonului, încep cu aurul, argintul, pietrele scumpe, ce sunt pe primul loc şi sfârşesc cu oi, boi, sclavi, apoi pe ultimul loc după robi, sunt SUFLETELE OAMENILOR.

Toate religiile Babilonului, inclusiv cele moderne, au ajuns să facă din Capodopera Creaţiunii, omul, cea mai ieftină marfă şi aceasta nu este declaraţia unui om ci chiar a lui Dumnezeu.

Cea mai dureroasă afirmaţie ce poate fi auzită, că nu numai femeia din lumea Arabă, este o marfă ieftină a mileniului trei, ci chiar sufletele oamenilor pentru care se vaită negustorii pământului, că nimeni nu le mai cumpără marfa.

Nu numai cei vii sunt marfă, dar chiar oamenii morţi au devenit o marfă, deoarece dacă nu sunt plătiţi bine, unii preoţi refuză să-i înmormânteze pe cei ce nu au bani.

Enoriaşul din biserici este privit şi respectat după banii pe care-i dă, la Biserica din care face parte.

Când omul trebuie să aleagă între bani şi suflet, Biblia ne arată că pentru un blid de linte, sau la Balaam, Anania şi Safira totdeauna pe locul întâi este banul.

În dicţionarul Enciclopedic a intrat un cuvânt „Simonismul„ de la Simon care a oferit bani pentru a primii Duhul Sfânt, ce defineşte prioritatea banului în religie deşi Domnul Isus a decretat „Fără plată a-ţi primit, fără plată să daţi„.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu